Klaverblad Lummen tijdelijk afgesloten voor plaatsing verkeersbord

Het Agentschap Wegen en Verkeer plaatst deze week een nieuw verlicht verkeersbord op de E314 aan het Klaverblad in Lummen, rijrichting Nederland. Voor de veiligheid van de weggebruikers en de arbeiders, wordt de snelweg tijdens het nachtwerk enkele uren afgesloten in de richting van het Klaverblad. Verkeer volgt een plaatselijke omleiding tot aan een volgende oprit.

De nieuwe inwendig verlichte verkeersborden geven de rijrichtingen en rijstroken aan in de aanloop naar het Klaverblad. Eind vorig jaar werden er al een aantal nieuwe verlichte verkeersborden geïnstalleerd rondom het Klaverblad, op nieuwe portieken.

Deze werken vinden plaats tijdens de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 februari 2021.

Voor de veiligheid van de weggebruikers en de arbeiders, wordt de autosnelweg komende van Leuven in de richting van het Klaverblad tijdelijk afgesloten tussen 23u en 3u. Vanaf 21u wordt er plaatselijk al één rijstrook ingenomen op de snelweg, ter hoogte van de werfzone.

Het verkeer op de snelweg wordt aan de afrit 26 Lummen-centrum van de snelweg geleid, en volgt vervolgens een lokale omleiding via de gewestwegen tot een eerstvolgende oprit. Ook de oprit richting Klaverblad wordt daar dan tijdelijk afgesloten.

Geef een reactie