Deelnemers covidparty komen uit de kast en uit de gordijnen

Op zaterdag 9 januari 2021 rond 21.00 uur werd de politie van zone Demerdal op de hoogte gebracht van een feestje in een woning aan Hulst in Testelt. Eerst zouden er maar 4 personen aanwezig zijn die wel allemaal onder invloed van alcohol waren. Bij verdere controle vond de politie nog 4 andere aanwezigen, een aantal zaten in een kast maar anderen zaten ook achter de gordijnen. Alle aanwezigen kregen een COVID-PV aan de broek.

Eerder tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag rond 2.00 uur werd een 32-jarige bestuurder uit Herk-de-Stad gecontroleerd in de Webbekomstraat in Diest. Hij bleek onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs werd ingehouden en de man kreeg ook een COVID-PV wegens het negeren van de avondklok.

Geef een reactie