Deelnemers covidparty komen uit de kast en uit de gordijnen

Op zaterdag 9 januari 2021 rond 21.00 uur werd de politie van zone Demerdal op de hoogte gebracht van een feestje in een woning aan Hulst in Testelt. Eerst zouden er maar 4 personen aanwezig zijn die wel allemaal onder invloed van alcohol waren. Bij verdere controle vond de politie nog 4 andere aanwezigen, een aantal zaten in een kast maar anderen zaten ook achter de gordijnen. Alle aanwezigen kregen een COVID-PV aan de broek.

Eerder tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag rond 2.00 uur werd een 32-jarige bestuurder uit Herk-de-Stad gecontroleerd in de Webbekomstraat in Diest. Hij bleek onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs werd ingehouden en de man kreeg ook een COVID-PV wegens het negeren van de avondklok.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.