Duizenden euro’s buitgemaakt bij overval op tankstation in Wilsele

Vorige donderdagavond 16 november 2020 rond 19.10 uur werd een gewapende overval gepleegd op het tankstation Shell aan de Aarschotsesteenweg in Wilsele. Dat maakt het parket van Leuven vandaag bekend. Een man, die een motorhelm droeg, kwam de shop binnen en bedreigde de uitbaatster met een mes. Hij eiste het geld van de kassa en de inhoud van de kluis. Hij laadde het geld in een sporttas en ging er vandoor met de motorfiets. De overvaller zou aan de haal zijn gegaan met enkele duizenden euro’s. Niemand raakte bij de overval gewond. De uitbaatster was wel zwaar onder de indruk van de feiten. De lokale onderzoeksdienst van de Leuvense politie onderzoekt de zaak. Voorlopig is zij nog geen verdachte op het spoor.

Geef een reactie