Zware verkeershinder door Asfaltering tussen Aarschot en Gouden Kruispunt

Het Agentschap Wegen en Verkeer start met de asfalteringswerken op de Rijksweg (N223) tussen Holsbeek en Tienen op alle locaties waar het gietasfalt in juli werd verwijderd. De werken worden opgesplitst in twee aparte zones.
De asfalteringswerken in Vissenaken en Binkom worden aansluitend in drie avonden/nachten uitgevoerd tussen 21 en 24 september.
De zones tussen het op-en afrittencomplex Aarschot (Holsbeek) en de rotonde ‘Gouden Kruispunt’ in Tielt-Winge worden in 3 weken overdag uitgevoerd vanaf maandagochtend 28 september t.e.m. vrijdag 16 oktober.

Vooral tijdens deze werken overdag verwacht Wegen en Verkeer aanzienlijke verkeershinder, ook al blijft dan de rijrichting naar Tienen tijdens de volledige duur van de werken open voor doorgaand verkeer.

Geef een reactie