Scherpenheuvel-Zichem | Drie mannen aangehouden na diefstal met geweld in pizzeria

De onderzoeksrechter in Leuven heeft drie dertigers uit Bilzen en Antwerpen aangehouden op verdenking van een diefstal met geweld in een pizzeria op de Mannenberg in Scherpenheuvel-Zichem. Op woensdag 2 september rond 17 uur kwamen drie mannen de pizzeria binnen. Meteen ontstond een stevige discussie. De drie verdachten sloegen een werknemer van de pizzeria met hun vuisten. Eén van de verdachten zou tijdens de schermutseling de dagopbrengsten van de zaak hebben gestolen. Het slachtoffer kon vluchten maar de baas, die ondertussen ook in de zaak was, kreeg ook klappen. De werknemer liep verwondingen op aan het gelaat, de neus en de tanden. De baas klaagt over pijn in de rug.

Eén van de verdachten, een 36-jarige man uit Bilzen, bleek net ontslagen als werknemer van de pizzeria. Hij kwam woensdag verhaal halen samen met zijn twee kompanen, allebei 34-jarige mannen uit Antwerpen.

Ze werden gearresteerd op donderdag 3 september, tijdens een huiszoeking in de woning van de 36-jarige verdachte in Bilzen. Ze werden aangehouden door de onderzoeksrechter en verschenen op dinsdag 8 september voor de raadkamer. Die handhaaft de voorlopige hechtenis. De verdachten ontkenden hun betrokkenheid bij de feiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.