Losse verkeerscontroles leveren wel overtredingen op drugs en alcohol op

Tijdens de twee grote verkeersacties die de politie vorig weekend heeft uitgevoerd, werden geen inbreuken op alcohol of drugs geconstateerd. Dat gebeurde echter wel tijdens een paar losse controles.

Op zondag 6 september rond middernacht controleerde de politie in de Tiensestraat in Scherpenheuvel-Zichem een 41-jarige bestuurder uit Aarschot. De man was duidelijk onder invloed van alcohol. Hij kon geen rijbewijs voorleggen omdat dit ingetrokken was als gevolg van een eerdere overtreding. Zijn voertuig werd afgesleept.

Nog op 6 september rond 22.30 uur controleerde de politie 2 jongeren die samen, zonder valhelm, op een bromfiets rondreden op de Eggersberg te Scherpenheuvel-Zichem. De 18-jarige bestuurder uit Scherpenheuvel-Zichem bleek de bromfiets van een vriend te hebben geleend. Hij was onder invloed van verdovende middelen. De politie stelde een proces-verbaal op.

One comment

  • Die ” jongeren” zijn al weken bezig op de Eggersberg… Ze rijden laat in de nacht met een lawaaierige bromfiets… Rond middernacht rond 2u… Proficiat aan de Politie dank u
    Volgende keer snelheids controleren want die rijden +50km/u… En in beslag nemen aub!

Geef een reactie