Scherpenheuvel | Marcel en Dora vieren hun platina huwelijksjubileum

De ganse regio kent hem als boer Renders maar Marcel heeft de boerenstiel al enige tijd overgelaten aan de volgende generaties. Dat mag ook wel. Marcel Renders en zijn echtgenote Dora werden afgelopen maand respectievelijk 92 en 91 jaar. Vorige woensdag waren ze ook 70 jaar getrouwd. Covid-19 laat momenteel geen uitbundige vieringen toe maar de kinderen en de buren zorgden wel voor een toffe verrassing. Zangeres Lieveke, die overigens ook in de directe omgeving van de jubilarissen woont, gaf een straatconcert en Marcel en Dora genoten daar duidelijk van.

Het feest is overigens niet afgelast. Marcel en Dora kijken uit naar 75 jaar huwelijk. Wie hen vorige woensdag zag blinken op hun balkon twijfelt er niet aan dat ze dat met de glimlach kunnen halen.

Na het filmpje kan je nog een reeks foto’s bekijken (in lage resolutie)

One comment

Geef een reactie