OpenluchtFilm behouden in Scherpenheuvel maar grasveldje wordt Drive-In

De veiligheidsraad laat vanaf 1 juli drive-inns toe en in Scherpenheuvel laten ze er geen gras over groeien. De traditie om de eerste vrijdag van de vakantie een film in open lucht te vertonen blijft ook dit jaar op agenda. Alleen wordt het niet meer een knusse ontmoeting op een dekentje op het grasveld naast Den Egger. Wie erbij wil zijn komt met de wagen naar de drive-in.

Er zijn dit jaar zelfs twee films. Om 19 uur wordt Onward vertoond en om 10 uur volgt dan Knives Out met Daniël Craig. Als je er op vrijdag 3 juli wil bijzijn moet je wel reserveren. Dat kan vanaf vrijdag 26 juni om 9 uur op het nummer 013- 460650. In principe kan je daar ook online tickets bestellen maar op het moment dat wij het probeerden werkte de online bestelmodule niet. Je betaalt 5 euro per wagen en per film.

Bekijk hier de trailer van Onward

Bekijk hier de trailer van knives Out

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.