Parket trekt rijbewijs dronken bestuurster meteen voor onbepaalde tijd in

Rijden onder invloed is uiteraard altijd laakbaar maar het heeft toch verschillende dimensies. Een patrouille van de zone Demerdal werd vorige zaterdag geconfronteerd met de overtreffende trap ervan. Rond 16.00 uur merkten ze een 28-jarige dame uit Diest op, die de linkerkant van de rijweg gebruikte. Na controle bleek dat de vrouw niet meer in staat was om een voertuig te besturen. Het parket trok haar rijbewijs voor onbepaalde tijd in.

Een dag eerder werd een 23-jarige bestuurder uit Lummen betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Hij had een voorlopig rijbewijs maar er zaten ook twee passagiers in de wagen, wat niet toegelaten is. Bovendien stond een van de passagiers geseind voor verschillende feiten.

Geef een reactie