Crematorium Hofheide schenkt 28.000 euro aan Rega Instituut

Op de foto: Inge Wullaert, Ann Schevenels, Jacques Roggen, Marc Van Ranst, Gerry Caluwaerts

Crematorium Hofheide doet ieder jaar een schenking aan een goed doel. Dit jaar werd er gekozen voor het Rega Instituut dat onder leiding van professor Marc van Ranst onderzoek verricht naar onder andere Covid-19. 

Het personeel van het crematorium is de afgelopen weken in moeilijke omstandigheden blijven werken om rouwende families de kans te geven om op een waardige manier afscheid te nemen.  Zij hebben de impact van corona bijna dagelijks in realiteit meegemaakt.  “Het hallucinante beeld van een gang vol met kisten staat voorgoed op hun netvlies gebrand“, vertelt directeur Jacques Roggen. “Overal ter wereld zijn onderzoeken aan de gang om de impact van het coronavirus te begrijpen. De keuze voor een schenking aan een goed doel was dit jaar dus snel genomen. Met deze gift van 28.000 willen we een bijdrage leveren aan de strijd van het team van professor Van Ranst tegen covid-19, en dit in het belang van eenieders gezondheid.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.