Diest gaat inschrijvingen knuffel- en grabbelpas opstarten

Het is voorlopig niet duidelijk of de activiteiten van de Knuffel- en Grabbelpas deze zomer morgen doorgaan. Om een overrompeling te vermijden als er toch groen licht komt, gaan ze in Diest de inschrijvingen voor de zomerwerking toch al mogelijk maken. Ouders kunnen dus een plekje reserveren voor hun kinderen.

Het uitgebreid aanbod

Het aanbod van dit jaar is erg divers, zodat iedereen wel een activiteit naar zijn of haar zin vindt in één van de zeven themaweken. Er zijn leuke uitstapjes gepland, maar ook de Citadel en het nieuwe skatepark zullen volop ontdekt worden. Het volledige zomeraanbod van de knuffel- en grabbelpas kan je raadplegen op: https://www.diest.be/knuffel-en-grabbelpas

Zomerkampen tijdens corona

Indien nodig zal het aanbod nog aangepast worden of zal er een alternatief worden voorzien. De maatregelen omtrent Covid-19 worden strikt toegepast. Indien de activiteiten door Covid-19 geannuleerd worden, garandeert de stad een integrale en vlotte terugbetaling van alle reeds betaalde activiteiten.

Schepen voor jeugd, Rick Brans: “Veel vakanties zijn noodgedwongen geannuleerd en andere zomerplannen zijn nog onzeker. Daarom is het in deze corona-tijden zeer belangrijk om een goed gevulde zomer te voorzien voor onze jongeren. We bieden opnieuw een gevarieerd zomerprogramma aan, vol met sportieve en creatieve activiteiten.”

Heb je interesse?

We raden je aan om jezelf tijdig in te schrijven voor de activiteiten, aangezien deze snel volzet kunnen zijn. Je kan je inschrijven via de volgende link: https://reservaties.diest.be/

2 comments

Geef een reactie