AGB Aarschot verlengt geldigheidsduur abonnementen zwembad

Sinds vrijdag 13 maart zijn de sportaccomodaties in België, waaronder het stedelijk zwembad in Aarschot, gesloten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom besliste het directiecomité van AGB (Autonoom Gemeentebedrijf) Aarschot om de geldigheidsduur van de lopende abonnementen van het stedelijk zwembad te verlengen.

Wanneer het zwembad mag heropenen, is nog niet bekend. Dat is uiteraard een streep door de rekening van de vele zwemliefhebbers die een beurtenkaart of jaarabonnement van het stedelijk zwembad hadden aangekocht. Het directiecomité van AGB Aarschot besliste om de geldigheidsduur van de lopende zwembadabonnementen te verlengen met de duur van de verplichte sluiting van het zwembad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.