Supermercado en Retro Jardin definitief afgelast

Het college van burgemeester en schepenen in Diest last de stadsfestivals Retro Jardin en Supermercado definitief af. Ook alle andere straat- en wijkfeesten en kermissen tot 15 juni 2020 worden verboden door een burgemeestersbesluit.

Verder verlengt het college de beslissing om alle evenementen van educatieve, culturele, maatschappelijke, feestelijke, folkloristische, sportieve en recreatieve aard in stadsgebouwen, af te gelasten tot en met 15 juni 2020. Het gaat daarbij over alle evenementen georganiseerd vanuit de eigen organisatie, prive-personen of verenigingen.

De wielerwedstrijd Dwars door het Hageland 2020 is voorlopig opgeschort.
De organisatie zoekt nog naar een andere datum. In principe stond DDHH op 17 juni 2020 in de kalender maar de UCI laat pas toe om vanaf 1 juli weer wielerwedstrijden te organiseren.

Vrij parkeren in Diest wordt verlengd tot en met 3 mei 2020.

Je kan hieronder de foto’s van Supermercado 2019 herbekijken

Geef een reactie