Politie neemt drastische verkeersmaatregelen bij afscheid van Wielemie

In Hof te Rhode in Schaffen, is momenteel de afscheidsplechtigheid van Marieke Vervoort aan de gang. Er worden een paar duizend mensen verwacht. De politie van zone Demerdal heeft drastische verkeersbegeleidingsmaatregelen genomen om die toevloed te kunnen verwerken. Naast een stevige delegatie politiemensen zijn er ook stewards ingeschakeld.

De plechtigheid is tot in het kleinste detail voorbereid. Opvallend daarbij is dat de Rodestraat over de ganse lengte is afgeboord met tuinkaarsen.

Marieke ligt opgebaard in een gesloten roodkleurige en rechthoekige kist. Rond haar staan uitsluitend witte bloemen en een paar actiefoto’s. Haar medailles hangen op in een vlinder. De foto waar ze in volle actie in de wheeler vergezeld wordt van haar geleidehond Zenn staat apart in een hoek tegenover de kist.

Dinsdagochtend vindt nog een plechtigheid plaats in besloten kring

Geef een reactie