Hola Insta | het Hageland op Instagram

De populariteit van Instagram groeit met de minuut. Het medium is ook een erg toegankelijke bron voor regionaal nieuws. Hoog tijd dus, om regelmatig uit te pakken met een selectie van wat de gouwgenoten zoal posten op het fotogerichte sociale kanaal.

Bedrijfskatten bij i3 technologies

Vorige week leerden we een nieuw fenomeen kennen. De bedrijfskat. Donna Fabré uit Diest is bekend voor haar voorliefde voor katten. Ze heeft er zelf een paar in huis maar nu kon ze ook haar werkgever, i3 technologies, overtuigen om Tico en Taco te adopteren bij kattenopvang De Snorhaar. Donna lanceerde er meteen de hashtag #OfficeCats bij. Wij volgen het spannende leven van Tico en Taco met veel interesse.

Nieuwe CD voor Noémie Wolfs

De carrière van zangeres Noémie Wolfs zat enigszins in het slop nadat ze de deur bij Hooverphonic achter zich dicht trok. Maar de artieste uit Scherpenheuvel is weer on the run. Letterlijk zelfs, want dat is ook de titel van haar nieuwe cd. Noémie kreeg meteen steun van collega Eefje De Visser.

Uilenspiegel brengt Napolitaans familiedrama Sabato, domenica e lunedi

Bij toneelgezelschap Uilenspiegel werken ze zich momenteel uit de naad met de voorbereiding van het familiedrama Sabado, domenica e lunedi. De première is op 25 oktober. Hoog tijd dus om tickets te scoren.

Fredje Neys loodst Nina Derwael naar goud

Haar roots zijn in Diest maar daar is ze al een hele tijd weg. Vroeger kwam ze iedere week op bezoek bij de bomma op de Graanmarkt maar die is overleden. Fredje Neys is ondertussen een van de meest gereputeerde kinesitherapeuten van België en omstreken. Ze werkt met de beste atleten op de planeet, is rehab coach en data scientist bij RFC Antwerp en consultant voor Adidas. Fredje stond de laatste weken erg dicht bij Nina Derwael en dat leverde op!

Triatleet Ringo Derijck is opnieuw Ironman

Terraskemetaview, schreef Ringo De Rijck op zijn profiel. Dat was dik verdiend. De triatleet uit Scherpenheuvel had net de Iron Man in Hawai afgehaspeld in een tijd van 10.32.19 uur. Straffe gast, die Ringo! We vermoeden overigens dat er wel iets stevigers genuttigd werd na de bokaal ijswater.

Geef een reactie