Torenfeesten worden megasucces

De nochtans bijzonder grote weide rond de Maagdentoren liep zondagmiddag volledig vol voor de derde editie van de Torenfeesten. Het concept van voorzitter Leo Lemmens werkte perfect. Hij focuste op een breed aanbod aan kinderanimatie en dat bleek de juiste aanpak. De kinderen konden meevechten met ridders of zich laten meeslepen op een tapijt dat getrokken werd door een boerenpaard. Ze mochten ook zelf een ritje op een pony maken of zich uitleven op een van de vele springkastelen.

Voor de volwassenen werd het een heerlijk namiddagje flaneren onder een lekker herfstzonnetje. Al dan niet met een keurig geserveerde Middeleeuwse barbecue. Op de site was een hoop te beleven met kunstenaars, verkoopstandjes en Middeleeuwse ambachten.

Je kan de Torenfeesten nog eens opnieuw beleven. Wij publiceren 650 foto’s op onze eventpagina. Later deze week publiceren we ook nog een compilatiefilmpje over de happening.

Je vindt hieronder al een klein voorsmaakje maar klik zeker door naar de pagina Torenfeesten 2018 op de tab Hola Zomert.

 

2 comments

Geef een reactie