De Lijn verzekert snelle bereikbaarheid campings Rock Werchter

Uit de eerste voorlopige tellingen van De Lijn blijkt dat ongeveer 11 000 muziekfans de bussen van De Lijn hebben genomen om naar het concert van Ed Sheeran te gaan. De Lijn wil dat succes doortrekken tijdens Rock Werchter zelf.

Je moet echter wel opletten. Niet alle pendelbussen vertrekken aan het station van Leuven. Voor sommige campings moet je opstappen aan het station van Aarschot.

Wie naar campings The Hive,Regular A1 of het festivalpark zelf wil moet de pendel Leuven Station – Rock Werchter nemen. Dat kan op volgende data:

  • woensdag 4 juli van 13 uur tot 22 uur (beperkte busdienst enkel voor houders van een Camping The Hive ticket)
  • donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli: van 7 uur tot 3 uur
  • maandag 9 juli van 6 uur tot 14 uur

Deze pendelbussen rijden naar de festivalhalte in de A-zone (op de Wijgmaalsesteenweg). Deze halte is het dichtst bij campings The Hive, Regular A1 en het festivalpark gelegen.

Wie naar de campings Regular C3 en C7 of het festivalpark wil neemt de pendel Aarschot Station – Rock Werchter.  Dat kan op volgende data:

  • donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli: van 7 uur tot 3 uur
  • maandag 9 juli van 6 uur tot 14 uur

Deze pendelbussen rijden naar de festivalhalte in de C-zone. Deze halte is het dichtst bij campings C3 en C7 gelegen.

Enkel wie over een geldig treinticket beschikt of inwoner is van Aarschot, kan in Aarschot op de bus stappen. Inwoners van Aarschot mogen dus zeker geen print van hun identiteitskaart vergeten!

Gratis voor festivalgangers

Op vertoon van je festivalticket reis je gratis mee op de bussen van De Lijn vanuit Leuven. Ook de e-festivaltickets en e-treintickets zijn geldig op de bus. Heb je geen toegangskaart, dan betaal je zeven euro voor een biljet heen en terug. Deze biljetten zijn van woensdag 4 juli tot en met zondag 8 juli te koop in de Lijnwinkel in Leuven.

Enkel op vertoon van je treinticket of als je inwoner bent van Aarschot (print van identiteitskaart niet vergeten) kun je mee met de bussen van De Lijn vanuit Aarschot.

Abonnementen zijn niet geldig op de festivalbussen. Lees meer over het e-treinbiljet tijdens Rock Werchter.

Geef een reactie