Te Gek?! op de truitjes van kampioen Club Brugge

Bij kampioen Club Brugge zijn ze deze week aan de voorbereidingen van het nieuwe voetbalseizoen begonnen. Club heeft een traditie opgebouwd om de oefenwedstrijden met speciale truitjes te spelen. Die dragen het logo van een charity-partner en dat is dit jaar TE GEK!?, de organisatie die ontstond in het psychiatrisch ziekenhuis Sint-Annendael in Diest en die geestelijke gezondheid in Vlaanderen bespreekbaar maakt. Deze middag geven geeft de trainer van Club Brugge, samen met frontman van de Scabs Guy Swinnen en Selah Sue, symbolisch de aftrap van de actie in het Jan Breydelstadion. Uiteraard zal ook Marc Hellinckx een balletje mee trappen. Hij is de motor van het platform dat in 2004 startte met de uitgifte van een CD. Ondertussen is Te gek?! Uitgegroeid tot een breedgedragen campagne met literaire, muzikale en sportieve initiatieven. Naast Guy Swinnen en Selah Sue zetten nogal wat bekende namen uit de media en de muziekwereld hun gewicht achter de actie.

Geef een reactie